Vorige Nr 1 van 11 Volgende

Japans raam mozaiëk / raamdecoratie 'San Kaku Mado' - Samira Boon

Artikelnr.: 0410001
€ 11,50 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

'San Kaku Mado' - Samira Boon

San Kaku Mado van designer Samira Boon is een Japans raam mozaiëk of raamdecoratie: het zijn kleurrijke driehoekjes die blijven kleven op glas. Jij of je kinderen kunnen er eindeloos patronen en figuren mee maken, leuk voor op reis in de auto of gewoon thuis op het raam.

Het raam mozaïek is volledig BPA vrij, is eenvoudig schoon te maken in een sopje en behoudt zo zijn kleefkracht. Er zijn drie verschillende kleurcombinaties waaruit gekozen kan worden: blauw-roze, blauw-geel en oranje-roze, allen even opvallend.

 

Samira Boon

is een Nederlandse textielarchitect, met een sterke focus op het creëren van flexibele en dynamische omgevingen, het voldoen aan de veranderende behoeften op het gebied van ruimtelijk gebruik, klimaatregulering en akoestiek. Ze studeerde architectuur en woonde een aantal jaren in Japan, waar ze de grote waarden ervoer van traditioneel flexibel ruimtelijk gebruik. In samenwerking met de Universiteit van Tokio en het Nederlandse TextielLab onderzoekt ze bijvoorbeeld computergestuurde textiele vouwmogelijkheden door de complexe origamitechnieken te verkennen.

 

Merk / Designer
San Kaku Mado / Samira Boon

gewicht
0,04

Afmetingen in verpakking
5,5 cm bij 5,5 cm

Gewicht in verpakking
0,04 kg

Materiaal
Vinyl (polyvinyl chloride)

© 2017 - 2022 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss