Vorige Nr 13 van 33 Volgende

Drip candle holder L / Kandelaar - Pols Potten

Artikelnr.: 8718142030473
€ 95,00 (inclusief btw)
Voorraad: 1 stuk. Voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Over de Drip Candle Holder

De Drip Candle Holder is een prachtige kandelaar ontworpen door Pascal Smelik voor Pols Potten. Hij is gemaakt van vernikkeld metaal. De speels druipende vorm gegoten in mooi zwaar en gepolijst materiaal maakt deze kandelaar absoluut modern en toch klassiek. Er is nog een formaat van te krijgen, de small versie. De hoogte van deze large versie is 25 cm, de voet is 18 cm breed en de diepte 11 cm. Door het materiaal voelt de kandelaar robuust en sterk aan, het gewicht is zo'n 1 kg.

nov 2018: ze zijn helaas uitverkocht en kunnne pas in januari geleverd worden. Sorry!

 

Pascal Smelik

Pascal Smelik is cum laude afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Zijn ‘Kaarsrecht’ serie - een reeks producten gebaseerd op kaarsvet - werd genomineerd voor de 'Talent 2009 Design Awards'.

Smelik is bekend vanwege zijn volkomen eigen en hierdoor originele ontwerpen. Ze zijn het resultaat van een experimentele, speelse en intuïtieve manier van werken, zonder dat daarbij van te voren vast staat waar dit proces toe zal leiden. Creatie door doen is de kern. Zo behouden zijn producten iets puurs en eigens.

Smeliks werk is te zien in diverse galerieën, op internationale (design) beursen en in tentoonstellingen in India, Duitsland, Italië en Nederland. 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten / Pascal Smelik

gewicht
1

Afmetingen
hoog 25 cm, breedte 18 cm, diepte 13 cm

Materiaal
vernikkeld metaal

© 2017 - 2023 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss