Vorige Nr 16 van 33 Volgende

Sandglass ball / Zandloper rood L - Pols Potten

Artikelnr.: 0290041
€ 49,50 (inclusief btw)
Voorraad: 1 stuk. Ivm vakantie versturen we vanaf 23 aug. Vul ZOMERSLAK2022 in het vakje 'kortingscode' in.

Over de Zandloper rood Large

De zandloper is gemaakt van helder glas en fijn rood zand. Hij heeft een looptijd van 2 uur. Deze versie (large) is 50 cm hoog en heeft op het breedste punt een diameter van 13 cm.

Er zijn een hele reeks van zandlopers door Pols Potten gemaakt, in diverse kleuren. Ze staan als object mooi in vrijwel ieder interieur, zowel modern als klassiek.

Het ontwerp is van Pols Potten studio zelf.

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten

gewicht
1,4

Afmetingen
Hoogte 51 cm, diameter 14 cm

Materiaal
Glas en zand

© 2017 - 2022 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss