-31%

Vorige Nr 62 van 175 Volgende

You-Snack schaal zilver -showroommodel - Pols Potten

Artikelnr.: 0290005
€ 72,00 € 50,00 (inclusief 21% btw)
Voorraad: 1 stuk. Op werkdag voor 16:00 besteld, morgen in huis.

You-Snack schaal zilver - Pols Potten

De zilveren You-Snack van designer Josha Roymans voor het Nederlandse designmerk Pols Potten is zowel een schaal voor het serveren van allerhande snacks als een draadloze muziekversterker voor je iPhone.

We verkopen nog een draadloze muziekversterker van pols Potten, de You-Horn, die opmerkelijk goed geluid produceert. Deze You-Snack klinkt iets minder zwaar dan de You-Horn, maar geeft ook al een verrassend goed geluid.

Bijna vijf kilo zwaar, 27 cm breed en 27 cm lang en gemaakt van porselein. Een feest op iedere tafel!

Ontworpen door Josha Roymans voor Pols Potten.

 

Josha Roymans

Is een Amsterdamse ontwerper die studeerde aan de Gerrit Rietveld Academie (2012). Hij was winnaar van de polspotten prijs 2010/2011 met zijn You-horn. Josha over zijn winnende ontwerp: “Ik maakte een analoge porseleinen muziekversterker met sculpturale kwaliteiten voor mijn smart phone.” Naast de You-horn ontwerpt hij tafels en stoelen en lampen. Zie onder.

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten / Josha Roymans

gewicht
5

Afmetingen
27 cm bij 27 cm bij 12,5cm

Materiaal
Porselein

© 2017 - 2020 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss