Vorige Nr 79 van 175 Volgende

Deken L Woolywood

Artikelnr.: 0470004
€ 238,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 3 weken.

Een warme en zachte deken, mooi aan beide kanten en van 100% lamswol, geweven in Schotland. Het ontwerp is van Donna Wilson.

Formaat: 190 cm x  145 cm

Donna Wilson

Donna Wilson groeide op op een boerderij waar een oud kippenhok als speelterrein diende en ze poppen maakte van twijgen en taarten van modder. Dit is waar de basis ligt voor haar beeldentaal.

Al jong werkte ze met textiel en wol. Toen zij oud genoeg was vertrok ze naar Londen naar de Royal College of Art en begon haar eerste zelfgebreide producten te verkopen. Inmiddels is haar studio uitgegroeid tot een bedrijf dat producten verkoopt in meer dan 30 landen over de hele wereld. De collectie is uitgebreid: er zijn meubels, kussens, dekens, knuffels en kleding. De producten van Donna Wilson worden gemaakt door een netwerk van getalenteerde ambachtslieden uit de UK.

Donna Wilson werd uitgeroepen tot Designer of the Year door Elle decoration’s British Design Award. Ze had een tentoonstelling met beeldhouwwerk en schilderijen in het Yorkshire Sculpture Park, ontwierp een kinderkleding lijn voor het label John Lewis, en heeft nu ook een eigen dames kleding lijn: Phew!

Merk / Designer
Donna Wilson

gewicht
1

Afmetingen
190 cm bij 45 cm

Materiaal
Lamswol

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss