Vorige Nr 76 van 171 Volgende

Hook Kapstok uit een stuk gebogen hout - HAY

Artikelnr.: 0080023
€ 86,00 (inclusief 21% btw)
Artikel is niet op voorraad:

Sierlijke kledinghaak of garderobehaak van het Deense merk Hay, gemaakt uit één stuk essenhout. Design is van Line Depping. Het hout is gestoomd en gebogen tot een dubbel haakontwerp. Het heeft stevige ingebouwde bevestigingsbeugels aan de muurzijde zodat het sterk genoeg is om meerdere jassen en tassen te dragen. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hoogte: 26,5 cm, breedte 21,5 cm, diepte 18 cm.

Mud in May is officiële dealer van HAY, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

Line Depping

Line Depping, in 2007 afgestudeerd aan de Deense Designschool, is een Deense ontwerpster die regelmatig samenwerkt met Hay. Haar ontwerpen zijn zeer functioneel en primair gericht op het vergroten van de bruikbaarheid ervan. Haar ideeën voor nieuwe ontwerpen komen vaak voort uit het observeren van mensen en cultuur: op welke manier leven we? Haar ontwerpen blinken uit in eenvoud en functionaliteit. Daarbij heeft ze een speciale focus op materialen. Ze werkt voornamelijk met hout, maar voegt vaak andere materialen toe om een contrast te creëren, en hierdoor spanning.

HAY

HAY is een Deens merk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel productie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
Hay / Line Depping

gewicht
0,2

Afmetingen
Lengte 32 cm, breedte 24 cm, hoogte 15 cm

Materiaal
essenhout

© 2017 - 2020 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss