Vorige Nr 13 van 17 Volgende

Clothes hanger lamp - Droog

Artikelnr.: 8717399070133
€ 95,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 1 week.

Met de Clothes hanger lamp ofwel kleerhanger lamp van Hector Serrano voor Droog kun je, door er een kledingstuk naar keuze op te hangen, je eigen persoonlijke lamp maken.

Mud in May is officiële dealer van Droog, je kunt al hun producten bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Hector Serrano

werd geboren in Valencia, Spanje. Nadat hij afstudeerde aan de ESDI CEU van Valencia, vertrok hij naar Londen om daar op de afdeling design products aan het Royal College of Art verder te studeren. Hector Serrano werkt nog steeds vanuit Londen.

Innovatie met als startpunt bekende concepten zijn een terugkerend thema in het werk van Serrano. Het werk in de studio wordt verdeeld over product ontwerp, labaratorium onderzoek en ruimtelijk ontwerpen, en wisselt voortdurend tussen deze drie disciplines. 
Serrano kreeg de  Peugeot Design Award in 2000. Zijn werk werd tentoongesteld  in Milan, Frankfurt, Munich and New York en in verschillende musea als het  MOCA Miami, IVAM Valencia, EACC Castellón en in het  Cooper-Hewitt National Design Museum in New York.

 

Droog

Droog is een Nederlands designlabel, opgericht in 1993, en wordt gezien als één van de bekendste exponenten van Dutch Design. Bekende ontwerpers die voor Droog ontwerpen zijn Hella Jongerius, Marcel Wanders, Tejo Remy, Richard Hutten, Henk Stallinga en Jurgen Bey.

Lab is de kern van de onderneming. Ontwerpers, partners en klanten, fabrikanten en projecten van over de hele wereld brengen ideeën in en van daaruit experimenteren de ontwerpers met nieuwe concepten, materialen en technieken, maar ook met eeuwenoude vakmethoden. Soms neemt Droog zelf het initiatief tot onderzoek of ontwikkeling en soms werkt Droog als intermediair, zoals bij opdrachten en projecten. Droog is gevestigd in Amsterdam.

Voor een overzicht van al het werk van Droog, klik hier.

Merk / Designer
Droog / Hector Serrano

gewicht
1,5

Afmetingen in verpakking
38 x 27.5 x 7 cm

Gewicht in verpakking
1,83 KG

Afmetingen
37 x 23 x 5.5 cm

Materiaal
11W energy saving bulb (not included) , acrylic

maximale wattage
11 Watt

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss