Vorige Nr 5 van 14 Volgende

Flames Kandelaar 'Kaarsen op gas' - Droog

Artikelnr.: 8717399071642
€ 119,00 (inclusief btw)
Voorraad: 3 stuks. Op werkdag voor 16:00 besteld, zelfde dag verstuurd.

Bij de Flames Kandelaar 'Kaarsen op gas' van Chris Kabel voor het Nederlandse designlabel Droog is het klassieke campinggas tankje uitgebreid met een romantische kandelaar. Van dezelfde eenvoudige materialen gemaakt als het oorspronkelijke tankje. Wij vinden dit ontwerp van een klassieke schoonheid.

Maat: 24,3 x 11,1 x 50 cm

De Flames komt zonder gastank, de gastank die erin past is de COLEMAN C250 GAS CARTRIDGE, een gasbusje met schroefdraad, voorzien van EN417 schroefdraad en veiligheidsventiel.

 

Mud in May is officiële dealer van Droog, je kunt al hun producten bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel in Amsterdam!

 

Chris Kabel

begon zijn ontwerpstudio nadat hij was afgestudeerd aan de Design academy in Eindhoven in 2001. Hij maakte naam met zijn materiaalkennis, het ontwikkelen van nieuwe technieken en zijn bijzonder gebruik van bestaande technieken. Naast Droog werkte hij voor  grote internationale bedrijven als Moooi, Koizumi, Royal VKB, de stad Seoul, de stad Brugge, Levi's, Charles & Marie en Alessi. Zijn werk werd aangekocht door de Fondation Nationale d'Art Contemporain, Stedelijk Museum Amsterdam, Boijmans Museum Rotterdam en het Hangaram Design Museum Seoul. Hij geeft lessen en workshops op verschillende designscholen waaronder de Design Academy Eindhoven en ECAL in Lausanne. Zijn Seam Chair kreeg de DOEN Material prize voor zijn innovatieve kijk op duurzaamheid.

Bekijk ook de andere producten van Chris Kabel die wij verkopen.

 

 

Droog

Droog is een Nederlands designlabel, opgericht in 1993, en wordt gezien als één van de bekendste exponenten van Dutch Design. Bekende ontwerpers die voor Droog ontwerpen zijn Hella Jongerius, Marcel Wanders, Tejo Remy, Richard Hutten, Henk Stallinga en Jurgen Bey.

Lab is de kern van de onderneming. Ontwerpers, partners en klanten, fabrikanten en projecten van over de hele wereld brengen ideeën in en van daaruit experimenteren de ontwerpers met nieuwe concepten, materialen en technieken, maar ook met eeuwenoude vakmethoden. Soms neemt Droog zelf het initiatief tot onderzoek of ontwikkeling en soms werkt Droog als intermediair, zoals bij opdrachten en projecten. Droog is gevestigd in Amsterdam.

Bekijk ook de andere producten die wij verkopen van Droog.

Merk / Designer
Droog / Chris Kabel

gewicht
0,75

Afmetingen in verpakking
26 x 12 x 50 cm

Afmetingen
24,3 x 11,1 x 50 cm

Materiaal
aluminium , copper , plastic , rubber (excl. gas tank) , steel

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss