Vorige Nr 11 van 18 Volgende

Shadylace parasol Chris Kabel - Droog

Artikelnr.: 8717399070997
€ 279,00 (inclusief 21% btw)
Artikel is niet op voorraad:

de levertijd is 1 week.

Deze parasol laat nog een beetje zon door waardoor er een gevlekt schaduwpatroon ontstaat - als onder een bladerdak. Op de top van de parasol staat een vogeltje. Het is een ontwerp van Chris Kabel voor Droog. Er zijn twee variaties van: de XL en de standaard maat.

Maat: hoogte 235 cm, diameter 245 cm

Kleur: grijs

 

Mud in May is officiële dealer van Droog, je kunt al hun producten bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Chris Kabel

begon zijn ontwerp studio nadat hij was afgestudeerd aan de Design academy in Eindhoven in 2001. Hij maakte naam met zijn materiaalkennis, het ontwikkelen van nieuwe technieken en zijn bijzonder gebruik van bestaande technieken. Naast Droog werkte hij voor  grote internationale bedrijven als Moooi, Koizumi, Royal VKB, de stad Seoul, de stad Brugge, Levi's, Charles & Marie en Alessi. Zijn werk werd aangekocht door de Fondation Nationale d'Art Contemporain, Stedelijk Museum Amsterdam, Boijmans Museum Rotterdam en het Hangaram Design Museum Seoul. Hij geeft lessen en workshops op verschillende designscholen waaronder de Design Academy Eindhoven en ECAL in Lausanne. Zijn Seam Chair kreeg de DOEN Material prize voor zijn innovatieve kijk op duurzaamheid.

Wil je andere producten zien die wij verkopen en ontworpen zijn door Chris kabel, klik dan hier.

 

Droog

Droog is een Nederlands designlabel, opgericht in 1993, en wordt gezien als één van de bekendste exponenten van Dutch Design. Bekende ontwerpers die voor Droog ontwerpen zijn Hella Jongerius, Marcel Wanders, Tejo Remy, Richard Hutten, Henk Stallinga en Jurgen Bey.

Lab is de kern van de onderneming. Ontwerpers, partners en klanten, fabrikanten en projecten van over de hele wereld brengen ideeën in en van daaruit experimenteren de ontwerpers met nieuwe concepten, materialen en technieken, maar ook met eeuwenoude vakmethoden. Soms neemt Droog zelf het initiatief tot onderzoek of ontwikkeling en soms werkt Droog als intermediair, zoals bij opdrachten en projecten. Droog is gevestigd in Amsterdam.

Voor een overzicht van al het werk van Droog, klik hier.

Merk / Designer
Droog / Chris Kabel

gewicht
3,6

Afmetingen in verpakking
140 x 18 x 10.5 cm

Afmetingen
Ø 245x 235 cm

Materiaal
aluminium , PC (zonder voetstuk), polyester

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss