Vorige Nr 5 van 9 Volgende

Strap: elegant opbergsysteem - Droog

Artikelnr.: 8717399070188
€ 14,95 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

De Strap van Droog

De Strap van NL Architects voor het Nederlandse designmerk Droog is een even eenvoudig als ingenieus opbergsysteem voor aan de wand, perfect voor het organiseren en opruimen van je kamer.

Do as the Dutch do, and do it even better: hack de traditionele fiets snelbinder en hang hem aan de muur. Je telefoon, sleutels, boeken, de afstandsbediening en andere voorwerpen die je altijd kwijt bent kunnen zo op een decoratieve manier opgehangen worden achter deze kleurrijke strips.

Maat: 72 x 3 x 1 (max. uitrek lengte 90 cm)

Mud in May is officiële dealer van Droog, je kunt al hun producten bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Mandarina Duck Flagship Store, Paris

 

NL Architects

NL Architect werd in 1997 opgericht in Amsterdam. De drie oprichters: Pieter Bannenberg, Walter van Dijk, en Kamiel Klaasse, studeerden in Delft. Hun ontwerpen vinden vaak hun oorsprong in heel alledaagse zaken. Ook het minder gewaardeerde krijgt een twist en laat zo de onverwachte potentie zien van de dingen om ons heen. Tegenwoordig is NL architects uitgegroeid tot een internationale studio met 26 ontwerpers.

 

Droog

Droog is een Nederlands designlabel, opgericht in 1993, en wordt gezien als één van de bekendste exponenten van Dutch Design. Bekende ontwerpers die voor Droog ontwerpen zijn Hella Jongerius, Marcel Wanders, Tejo Remy, Richard Hutten, Henk Stallinga en Jurgen Bey.

Lab is de kern van de onderneming. Ontwerpers, partners en klanten, fabrikanten en projecten van over de hele wereld brengen ideeën in en van daaruit experimenteren de ontwerpers met nieuwe concepten, materialen en technieken, maar ook met eeuwenoude vakmethoden. Soms neemt Droog zelf het initiatief tot onderzoek of ontwikkeling en soms werkt Droog als intermediair, zoals bij opdrachten en projecten. Droog is gevestigd in Amsterdam.

Merk / Designer
Droog / NL Architects

gewicht
0,1

Afmetingen in verpakking
23 x 3.5 x 3 cm

Afmetingen
72 x 3 x 1 (max. uitrek lengte 90 cm)

Materiaal
Silicon rubber

© 2017 - 2022 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss