Vorige Nr 12 van 59 Volgende

Theedoek met print: I love u - Seletti

Artikelnr.: 8008215020549
€ 11,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 2 weken.

De 'Towel I love you' is mooi genoeg om in te lijsten. De liefde gaat door de maag. Voor de liefhebber, deze kunst theedoek met print afbeelding van de italiaanse kunstenaar Maurio Cattelan. De theedoek is onderdeel van de Seletti wears TOILETPAPER collectie van het merk Seletti. De theedoek is van katoen en is 45 x 65 cm groot.

Seletti Wears TOILETPAPER is een samenwerking tussen Maurizio Cattelan, het tijdschrift TOILETPAPER van Pierpaolo Ferrari en het Italiaanse designbedrijf Seletti. Met een selectie afbeeldingen uit het tijdschrift werd een bijzondere verzameling objecten gemaakt, waaronder deze paraplu. Zwarte humor gedompeld in pastelkleuren. Deze collectie was een direct een groot succes en wordt wereldwijd verkocht op toonaangevend plekken als het MOMA-museum in New York in het Palais de Tokyo in Parijs en in The Corner in Londen.

Maurizio Cattelan

Maurizio Cattelan is een Italiaanse kunstenaar. Hij staat bekend om zijn satirische sculpturen. Cattelan begon zijn carrière in de jaren 80 met het maken van houten meubels, maar al snel ontwikkelde hij zijn eigen, altijd humoristische, kunstsculpturen. In de jaren negentig begon hij levensgrote wassen beelden te maken van verschillende onderwerpen, waaronder zichzelf. Een van zijn bekendste sculpturen, La Nona Ora (1999), bestaat uit een beeltenis van paus Johannes Paulus II in volledig ceremonieel kostuum dat verpletterd wordt door een meteoor. Zijn werk is vaak gebaseerd op eenvoudige woordspelingen of vervreemde situaties door bijvoorbeeld dieren te vervangen door mensen in archetypische taferelen. Verschillende werken van Cattelan spelen in op de moderne media.

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

Merk / Designer
Seletti

gewicht
0,1

Afmetingen
45 x 65 cm

Materiaal
Katoen

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss