Vorige Nr 47 van 160 Volgende

Vase layers Smoke S / Vaas geel - Pols Potten

Artikelnr.: 8718142035041
€ 35,00 (inclusief 21% btw)
Voorraad: 1 stuk. Op werkdag voor 16:00 besteld, morgen in huis.

Vaas van mooi dik glas opgebouwd uit twee lagen. De bovenkant van de vaas is van geel gekleurd transparant glas, de onderkant van ondoorzichtig wit glas. Dat maakt deze vaas ook geschikt voor bloeiende planten als bijvoorbeeld een orchidee: de pot van de orchidee kan achter het witte deel van de vaas verdwijnen. Door de handgeblazen productie is iedere vaas anders. Ze zijn verkrijgbaar in zowel grijs als geel. 24 cm hoog, diameter van 14 cm.

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten

gewicht
1,6

Afmetingen
diameter 14 cm, hoogte 24cm

Materiaal
Glas

© 2017 - 2020 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss