Vorige Nr 1 van 50 Volgende

Theedoek met print: Patrick Francis

Artikelnr.: 0260006
€ 30,00 (inclusief 21% btw)
Artikel is niet op voorraad:

Dit is de Tea Towel van Patrick Francis voor het Australische merk Third Drawer Down. De kunst theedoeken met print van Third Drawer Down zijn mooi genoeg om in te lijsten. Er deden al een hele rits kunstenaars mee aan deze serie. Ieder exemplaar wordt in een gelimiteerde oplage van zo'n 200 exemplaren gedrukt, genummerd en gesigneerd verkocht. Zeefdruk op Canvas. 100% linnen.

Patrick Francis zet zijn persoonlijke ervaringen om in gestilleerde beelden. Hij gebruikt vaak acryl op papier en gebruikt gedurfde kleuren. Patrick Francis heeft werk in verschillende privé- en openbare collecties, waaronder Art & Australia Collection, en was een artiest voor Arts Project Australia op de Melbourne Art Fair 2012 in het Royal Exhibition Building.

ARTS PROJECT AUSTRALIA is een centre of excellence dat artiesten met een verstandelijke beperking ondersteunt, hun werk promoot en pleit voor integratie binnen de hedendaagse kunstpraktijk. Een breed scala aan kunstwerken geproduceerd in de Arts Project studio is beschikbaar voor verkoop waaronder schilderijen en werken op papier, prints, keramiek, sculptuur en animatie-dvd's.

Formaat theedoek: 67cm x 50cm

Third Drawer Down

De designstudio van Third Drawer Down is gevestigd in Australie. De studio werd opgericht in 2003, en heeft met meer dan 150 hedendaagse kunstenaars samengewerkt om gelicentieerde objecten voor dagelijks gebruik te maken, waaronder samenwerkingen met Louise Bourgeois, Ai Weiwei en David Shrigley. Ze zijn zowel een designstudio als een winkel als een producent.

Merk / Designer
Third drawer down

Afmetingen in verpakking
30,5 cm bij 22 cm bij 1 cm

Gewicht in verpakking
0,1 kg

Afmetingen
70cm x 50cm

Materiaal
linnen

© 2017 - 2020 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss