Vorige Nr 23 van 122 Volgende

Fern in pot - grote varen kunstplant

Artikelnr.: 0290043
€ 520,00 (inclusief btw)
Voorraad: 1 stuk. Voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Fern in Pot / Grote roze varen kunstplant

Deze enorme varen kunstplant van het Nederlandse designmerk Pols Potten is te krijgen in het roze of donkerblauw en maakt grote indruk door de perfecte detailvoering en zijn grootte: rond de 2 meter. De plant is gemaakt van ijzerdraad waar een basis/stam met kunstof coating om is gedraaid, het blad is gemaakt van textiel met een verf coating.

Bij ons in de winkel staat hij ronduit indrukwekkend. Het gewicht is 7,4 kilo. Wij hebben hem in het roze staan, maar hij is ook te krijgen in het donkerblauw.

Om goed te kunnen bepalen of hij past hierbij de exacte afmetingen: diameter bladeren/plant ongeveer 150 cm, hoogte 200 cm - diameter pot 31 cm boven tot 18 cm onder en de pot heeft een hoogte van 19 cm.

Het design is van de ontwerpstudio van Pols Potten zelf. Er zijn ook ander gekleurde varianten van.

Mud in May is officiële dealer van Pols Potten, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel! Pols Potten heeft sinds 2018 een hele reeks prachtige, zeer verfijnd gemaakte kunstplanten in haar assortiment, in felle, opvallende kleuren zoals geel of rose. Wij vinden ze echt prachtig, maar kunnen ze niet allemaal op voorraad hebben: we kunnen ze echter wel voor je bestellen. Dus wil je een andere kunstplant van Pols Potten kopen dan die wij hier tonen, bel (020 7372518) of mail dan even!

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw." 

Merk / Designer
Pols Potten

gewicht
7,4

Afmetingen
diameter bladeren/plant 150 cm, hoogte 220 cm - diameter pot 18 tot 31 cm, hoogte 19 cm.

Materiaal
kunststof

© 2017 - 2023 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss