-25%

Vorige Nr 1 van 102 Volgende

Brackets Incl. Shelf wandplank / boekenplank - HAY

Artikelnr.: 5710441023043
€ 59,00 € 44,00 (inclusief btw)

HAY Brackets Included Shelf wandplank

Bij de Brackets Incl. wandplanken van de Belgische ontwerper Sylvain Willenz voor het Deense HAY zijn de doorgaans open planksteunen geïntegreerd in het ontwerp. Brackets Included betekent letterlijk 'Beugels inbegrepen'. De stalen wandplank is in al zijn eenvoud prachtig om te zien en gemakkelijk op te hangen.

De brackets incl. wandplanken zijn te krijgen in drie maten: 60 cm, 80 cm of 120 cm en zijn 20 cm diep. Er zijn drie kleuren van: wit, zwart of beige.

Door ze te combineren op een wand kun je een prachtig geheel creëren.

 

Mud in May is officiële dealer van HAY, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Sylvain Willenz

Sylvain Willenz (1978) is een Belgische designer uit Brussel die met zijn ontwerpbureau SWDO werkt voor merken als HAY, Established & Sons, Cappellini, Stattmann Neue Moebel, Hem en Petite Friture.

Willemz studeerde MA Design Products aan het Royal College of Art in Londen en studeerde af in 2003. Hij richtte zijn studio op in 2004.

SWDO heeft al vele awards gewonnen, waaronder verschillende iF Awards en Red Dot "Best of the Best" Awards in Product Design. In 2009 werd de lichtcollectie van TORCH (Established & Sons) op de UK Grand Designs Awards genomineerd als Best in Lighting en Overall Best Product of the Year. In 2009 werd Sylvain uitgeroepen tot Belgisch Ontwerper van het Jaar.

 

HAY

HAY is een Deens merk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel productie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
HAY / Sylvain Willenz

Afmetingen
20 cm diep, 60, 80 of 120 cm lang.

Materiaal
Gepoedercoat Staal

© 2017 - 2022 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss