Vorige Nr 100 van 147 Volgende

Wijnglazen 'Glass from Sonny' - Seletti

Artikelnr.: 8008215106663
€ 28,00 (inclusief btw)

Wijnglazen 'Glasses from Sonny' - Seletti

Deze fantastische wijnglazen van het designlab Selab voor het Italiaanse merk Seletti lijken zo uit Alice in Wonderland te komen: door het dunne labaratorium glas te vervormen ogen ze als golvend water.

Er zijn twee versies van te krijgen. De large met een diameter van 9,5 cm en een hoogte van 24 cm, en de small met een diameter van 8,5 cm en een hoogte van 19 cm.

Van dezelfde serie is ook een karaf te krijgen en een drinkglas.

Let op: niet geschikt voor de vaatwasser!

 

Selab

In 1988 richtte Stefano Seletti (de zoon van) samen met zijn zus Maria, Vittorio Boni en het Studio Badini CreaTeam Selab (Seletti-Lab) op dat sindsdien de kern vormt van het designmerk Seletti. Selab werkt altijd graag samen met andere designers, het plezier van hun ontwerpen spat er vanaf en hun grote kracht is de lichtheid en grote frequentie waarmee de ontwerpen gerealiseerd worden.

Interview Stefano Seletti

 

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

 

 

 

Merk / Designer
Selab / Seletti

Afmetingen
Small: ø 8,5cm hoogte 19,5 cm, Large ø 9,5 cm hoogte 24 cm

Materiaal
Boroslicate Glass (laboratorium glas)

© 2017 - 2022 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss