-44%

Vorige Nr 1 van 122 Volgende

Glazen Schaal Tire / Autoband - Pols Potten

Artikelnr.: 0290038
€ 122,50 € 69,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

Glazen Schaal Tire / Autoband - Pols Potten

Deze glazen fruitschaal van het Nederlandse designmerk Pols Potten in de vorm van een autoband is handgemaakt van prachtig stevig dik glas. De schaal heeft een diameter van 42 cm en een hoogte van 10cm. Het gewicht is 4,2 kg.

Pols Potten voert deze schaal niet meer in haar collectie. Wij vinden hem prachtig en hebben er nog enkele kunnen bemachtigen. Dus mocht je hem net zo mooi vinden als wij: kopen!

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten

gewicht
4,2

Afmetingen
diameter 42 cm, hoogte 10 cm

Materiaal
Glas

© 2017 - 2023 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss