Vorige Nr 1 van 5 Volgende

Nudist bookmark women / boekenlegger - Ark Colour Design

€ 11,95 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

De Nudist Bookmark women

De Nudist bookmarks bladwijzer van het merk ARK Colour Design zijn boekenleggers van een naakte man of vrouw, gemaakt van echt leer. Ze worden gemaakt in Schotland en zijn dubbelzijdig. Dat ook de achterkant zo mooi beprint is maakt deze boekenleggers tot een klein juweel. Van deze 'nudistenvrienden' serie zijn ook sleutelhangers en bagtags te krijgen die met evenveel zorg gemaakt worden.

Wat ons betreft ook gewoon neer te zetten, zo mooi zijn ze.

Echt leer, zoals alles van Ark Colour Design. Ze zijn te krijgen in allerlei verschillende kleuren: geef in de checkout in het vak 'vrije veld' aan welke voorkeur je hebt en dan kijken we of dat lukt!

 

Over ARK Colour Design

Ark Colour Design is in 2015 opgericht door Jane Richards en Amy Lindsay. Met zowel ervaring in mode en beeldende kunst als een decennia lang de inkoop van hun cadeauwinkel in Cambridge stelden ze zichzelf tot doel tot realisatie van producten die niet alleen leuk en betaalbaar zijn, maar ook echt goed gemaakt. Al hun designs worden geproduceerd door een klein familiebedrijf in Schotland: het leer wordt verwerkt in de eigen leerlooierij, vervolgens gesneden en in folie gebosseleerd naar de ontwerpen.

Omdat elk stuk met de hand wordt afgewerkt is ieder product uniek.

 

 

Merk / Designer
Ark Colour Design

gewicht
0,05

Afmetingen
20 cm hoog, 5 cm breed

Materiaal
Leer

© 2017 - 2023 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss