Vorige Nr 4 van 29 Volgende

small bag / klein tasje - Puebco

Artikelnr.: 4548647500010
€ 8,00 (inclusief btw)

Over de Small Bag van Puebco

De Small Bag is een klein tasje van het Japanse lifestyle merk Puebco. Het is een stoer en prachtig uitgevoerde kleine tas gemaakt van katoen. Hij is verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit. De tas is 12,5 centimeter breed,  12,5 centimeter diep en 12 centimeter hoog en supersterk. Een schatje.

Puebco heeft als uitgangspunt dat ze haar hele collectie van gerecycled materiaal maakt. Hierdoor zijn ze altijd op zoek naar materialen om nieuwe producten van te maken en het verhaal gaat dat ze in India een met paraffine gewaxed katoenen stof vonden die werd toegepast voor het bedekken van vrachtwagens. Een mooie, geleefde, sterke en waterdichte stof, die ze hebben gebruikt om andere toepassingen van te maken: de tas is onderdeel van een serie van met deze stof gemaakte tassen die allen buitengewoon sterk zijn. Een prachtige tas die lang mee gaat.

 

Over Puebco

Het Japanse merk Puebco maakt zorgvuldig gedesignde producten voor in huis, meestal met duidelijke toepassingen zoals een tas, gieter of pantoffels. Het uitgangspunt om deze altijd te realiseren met gerecycled materiaal maakt dat er vaak wat grove, stoere producten ontstaan. Wij vinden ze prachtig in juist die materiaalkeuze: zelfs de meest eenvoudige producten zoals een handdoek of kaarsenstandaard zijn hierdoor net even anders dan je verwacht. En daarnaast goed voor het milieu, ze bewijzen dat je bij een cradle to cradle aanpak helemaal niet aan schoonheid hoeft in te boeten.

 

Merk / Designer
Puebco

Afmetingen
breedte 12,5 cm, diep 12,5 cm diep, hoogte 12 cm

Materiaal
Katoen

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss