Vorige Nr 59 van 175 Volgende

Stool cow handle, gouden kruk of bijzettafel - Pols Potten

Artikelnr.: 8718142048157
€ 164,00 (inclusief 21% btw)
Artikel is niet op voorraad:

Stool Cow Handle

De 'Stool Cow Handle' van designer Gerard de Hoop voor het Nederlandse designmerk Pols Potten is een kruk of bijzettafel met een grote 'cow handle' handvat waarmee je hem makkelijk kunt verplaatsen. Hij is gemaakt van gepoedercoat metaal en te krijgen in de kleuren wit, zwart en goud. Het zitoppervlak heeft een diameter van 35 centimeter, de 'cow handle' steekt iets uit waardoor de diepte van de kruk 39 cm is. De hoogte is 44 centimeter.

Geschikt voor gebruik binnenshuis. Zeker in de gouden vorm een mooi knetterende en opvallende kruk, wij vinden hem prachtig.

Gerard de Hoop

Gerard de Hoop is een ontwerper uit Groningen die zowel producten, interieurs als gebouwen ontwerpt. Eenvoud, verrassing en veelzijdigheid staan voor hem centraal. Hij studeerde aan Minerva in Groningen architectonische vormgeving en interieurarchitectuur en werkt voor merken als Pols Potten, Moome, Paulo en Monoprix.

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Gerard de Hoop / Pols Potten

gewicht
5,6

Afmetingen
Lengte 39, Breedte 35 cm, Hoogte 44cm

Materiaal
gepoedercoat metaal

© 2017 - 2020 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss