Vorige Nr 6 van 43 Volgende

Garageman Cutting Board / Houten Snijplank - Puebco

Artikelnr.: 4548647301013
€ 39,00 (inclusief btw)
Voorraad: 1 stuk. Op werkdag voor 16:00 besteld, zelfde dag verstuurd.

Over de Garageman Cutting Board

Deze prachtige houten snijplank van het Japanse lifestyle merk Puebco is gemaakt van Mango Hout en heeft een rubberen handvat gemaakt van de ventilatorriem uit een auto. Vandaar de elegante naam 'Garageman'. De snijplank is 17 cm breed, 39,5 cm lang en 2,4 cm dik.

Puebco heeft als uitgangspunt dat ze haar hele collectie van gerecycled materiaal maakt. Dat geldt ook voor deze stevige houten snijplank: door het hergebruiken van een rubberen autoventilatorriem kun je hem handig ophangen. Goed voor het milieu en mooi bovendien!

 

Over Puebco

Het Japanse merk Puebco maakt zorgvuldig gedesignde producten voor in huis, meestal met duidelijke toepassingen zoals een tas, gieter of pantoffels. Het uitgangspunt om deze altijd te realiseren met gerecycled materiaal maakt dat er vaak wat grove, stoere producten ontstaan. Wij vinden ze prachtig in juist die materiaalkeuze: zelfs de meest eenvoudige producten zoals een handdoek of kaarsenstandaard zijn hierdoor net even anders dan je verwacht. En daarnaast goed voor het milieu, ze bewijzen dat je bij een cradle to cradle aanpak helemaal niet aan schoonheid hoeft in te boeten.

 

Merk / Designer
Puebco

Afmetingen
17 cm breed, 39,5 cm lang en 2,4 cm dik

Materiaal
Mango Hout, autoventilatorriem

© 2017 - 2022 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss