-33%

Vorige Nr 17 van 37 Volgende

Teaset Touch Set 5 / Theepot zonder handvat - Pols Potten

Artikelnr.: 0290050
€ 95,00 € 64,00 (inclusief 21% btw)
Voorraad: 1 stuk. Op werkdag voor 16:00 besteld, zelfde dag verstuurd.

Teaset Touch Set 5 / Theepot zonder handvat

De Teaset Touch van designster Inge Kuipers voor het Nederlandse Pols Potten is bijzonder doordacht: door de dubbele wand blijft de buitenkant van de theepot koud waardoor je hem met twee handen kunt optillen. De theepot is dan ook zonder handvat, de bijbehorende vier kopjes zonder oortjes.

Het is een elegant ontwerp dat bijna Japans aandoet, het inschenken van de thee is zo direct een rustgevende bezigheid.

De theepot heeft een lengte van 24 cm, breedte van 18 cm en hoogte van 15 cm. De kopjes hebben een diameter van 9,5 cm en een hoogte van 6 cm. Ze zijn afwasmachine bestendig en gemaakt van porselein, de theepot is volledig geglazuurd, de kopjes zijn alleen aan de binnenkant geglazuurd.

 

Inge Kuipers

Inge Kuipers is in 2012 afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. Haar werk is wereldwijd op vele design evenementen te zien geweest, zoals in New York bij Moss of Milaan tijdens de Salone di Mobile. Haar ontwerp van de teaset Touch heeft veel publiciteit opgeleverd in zowel de Nederlandse als buitenlandse pers vanwege de eenvoud en het ingenieuze design.

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Inge Kuipers / Pols Potten

gewicht
2

Afmetingen
Theepot: lengte 24 cm, breedte 18 cm, hoogte 15 cm. Kopjes: diameter 9,5 cm, hoogte 6 cm.

Materiaal
Porselein

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss