Vorige Nr 22 van 153 Volgende

Losse E12 reservelamp voor Muis lamp - Seletti

Artikelnr.: 8008215648842
€ 10,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

Dit is de reservelamp voor de Mouselamp of Muislamp van Seletti: een kleine E12 LED lichtbron, helder wit licht, iets warmer dan een reguliere LEDlamp (1800K-2500K), 20 lumen.

De Mouse Lamp of Muislamp tafellamp LED van Seletti is onderdeel van een serie. Het ontwerp is van Marcantonio Raimondi Malerba.

Let op: het betreft hier dus de losse LED lamp E12, niet de muislamp zelf!

Mud in May is officiële dealer van Seletti, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Marcantonio Raimondi Malerba

Raimondi Malerba werd geboren in 1976 in Massalombarda, Italië. Hij volgde zijn opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten en begon zijn werk in de theaterwereld, daarna volgt ook werk voor architectonische projecten. Al snel begint hij parallel aan de kunst die hij maakt te ontwerpen. Twee disciplines die in de loop van de tijd steeds verder vervlochten raken. Malerba ziet zijn werk als een directe voortzetting van zijn kindertijd waarin hij speelde met alles wat hij vond en maakte wat hij verzon. "Ik geef de ironie nooit  op, ironie is een serieuze zaak. Als een goed idee ook nog leuk is, kan ik het niet laten om het te realiseren"

Voor Seletti ontwierp Malerba een hele reeks bijzondere ontwerpen. Van kasten tot kaarsenstandaard, allen doordrenkt met een grote dosis magie.

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

Merk / Designer
Seletti

Afmetingen
E12: extra kleine fitting

Materiaal
Glas

maximale wattage
het wattage is 1 watt, vergeklijkbaar met een gloeilamp van 8 watt

Fitting
E12: extra kleine fitting

Spanning (Volt)
230V

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss