Vorige Nr 31 van 156 Volgende

The Monkey Lamp Hanging / Hanglamp - Seletti

Artikelnr.: 8008215148816
€ 290,00 (inclusief btw)

De Monkey Lamp Hanging hanglamp LED van Seletti is een onderdeel van een serie: er is naast de hangende aap nog een zittende, een staande en nog een aan een touw hangende variant.

Het ontwerp is van Marcantonio Raimondi Malerba, die ook verantwoordelijk is voor de prachtige Flower Attitude serie van Seletti, en ook voor de variant op de aaplamp: de muislampen.

Deze Monkey Lamp Hanging hanglamp heeft een hoogte van 76,5 cm, een breedte van 37 cm, een diepte van 20,5 cm en is gemaakt van kunststof.

De lamp is inclusief een LED lichtbron. Er is een zwarte of witte variant van te krijgen, beiden zowel als indoor als outdoor lamp. Daarnaast is het mogelijk een lampenkap te kopen om de lamp mee aan te vullen (niet voor outdoor geschikt).

De hangende lamp is in het wit voor binnen zowel links als rechts gedraaid te krijgen, voor als je ze beiden aan iedere kant van je bed wilt hangen. Let op: rechts betekent dat de aap rechts van de lamp hangt, en dus rechts van je bed is te hangen (aap hangt met zijn rechterhand aan de muur).

Let op: de outdoor versie bevat geen schakelaar, heeft een lamp van 2 watt ipv 4 watt dan de indoor variant.

Mud in May is officiële dealer van Seletti, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Marcantonio Raimondi Malerba

Raimondi Malerba werd geboren in 1976 in Massalombarda, Italië. Hij volgde zijn opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten en begon zijn werk in de theaterwereld, daarna volgt ook werk voor architectonische projecten. Al snel begint hij parallel aan de kunst die hij maakt te ontwerpen. Twee disciplines die in de loop van de tijd steeds verder vervlochten raken. Malerba ziet zijn werk als een directe voortzetting van zijn kindertijd waarin hij speelde met alles wat hij vond en maakte wat hij verzon. "Ik geef de ironie nooit  op, ironie is een serieuze zaak. Als een goed idee ook nog leuk is, kan ik het niet laten om het te realiseren"

Voor Seletti ontwierp Malerba een hele reeks bijzondere ontwerpen. Van kasten tot kaarsenstandaard, allen doordrenkt met een grote dosis magie.

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

 

Merk / Designer
Seletti

gewicht
1,3

Afmetingen
Hoogte 76,5 cm, breedte 37 cm, diepte 20,5 cm

Materiaal
kunststof

maximale wattage
inclusief LED lamp van 4W (E14 350 lm)

Fitting
E14

Snoerlengte
4,5 meter

Spanning (Volt)
230V

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss