Vorige Nr 37 van 159 Volgende

The Monkey Lamp Lampshade / lampenkap - Seletti

Artikelnr.: 8008215649184
€ 14,00 (inclusief btw)

De Monkey Lamp lampenkap is een onderdeel van een serie: ze is te plaatsen op alle aaplampen van seletti.

Het ontwerp is van Marcantonio Raimondi Malerba, die ook verantwoordelijk is voor de prachtige Flower Attitude serie van Seletti, en ook voor de variant op de aaplamp: de muislampen.

De lampenkap heeft een hoogte van 12,3 cm, een diameter boven van 8,5 cm, en onder van 11 cm en is gemaakt van kunststof, en alleen geschikt voor binnen!

Mud in May is officiële dealer van Seletti, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Marcantonio Raimondi Malerba

Raimondi Malerba werd geboren in 1976 in Massalombarda, Italië. Hij volgde zijn opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten en begon zijn werk in de theaterwereld, daarna volgt ook werk voor architectonische projecten. Al snel begint hij parallel aan de kunst die hij maakt te ontwerpen. Twee disciplines die in de loop van de tijd steeds verder vervlochten raken. Malerba ziet zijn werk als een directe voortzetting van zijn kindertijd waarin hij speelde met alles wat hij vond en maakte wat hij verzon. "Ik geef de ironie nooit  op, ironie is een serieuze zaak. Als een goed idee ook nog leuk is, kan ik het niet laten om het te realiseren"

Voor Seletti ontwierp Malerba een hele reeks bijzondere ontwerpen. Van kasten tot kaarsenstandaard, allen doordrenkt met een grote dosis magie.

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

 

Merk / Designer
Seletti

gewicht
0,3

Afmetingen
Hoogte 12,3 cm, diameter onder 11 cm, boven 8 cm

Materiaal
kunststof

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss