Nr 27 van 41

Kandelaar 'Deer candle stand' - Pols Potten

Artikelnr.: 0290059
€ 245,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 1 week.

Kandelaar 'Deer candle stand' - Pols Potten

De kandelaar 'Deer candle stand' van het Nederlandse designmerk Pols Potten bevat een gordeldier en een hert en is gemaakt van vernikkeld staal, wat het een schitterende uitstraling geeft. De kaarsenhouder is onderdeel van een serie: zo heb je ook de 'Horse candle stand' en de 'Monkey candle stand', allen even indrukwekkend.

De kandelaar heeft een indrukwekkende hoogte van 58 cm, een diameter van 11 cm en weegt maar liefst 2,55 kg. Een blikvanger.

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten

gewicht
2,55

Afmetingen
hoogte 58 cm, diameter 11 cm

Materiaal
Vernikkeld staal

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss