Vorige Nr 29 van 106 Volgende

Inklapbare ronde Tilt Top Table / Tafel - HAY

Artikelnr.: 5710441026655
€ 535,00 (inclusief btw)

Over de ronde inklapbare Tilt Top Tafel

De elegante ronde tafel 'Tilt Top' van het Deense designmerk HAY is gebaseerd op de traditionele Nederlandse tilt-top tafels uit de 18e eeuw waarvan het blad rechtop gezet kon worden.

De tafel was destijds ontworpen als dinertafel: na het dineren werden de tafels opgeklapt en plat tegen de muur gezet zodat men kon dansen. Ook voor mensen met kleine huizen was het ideaal.

De tafels werden vaak van hout gemaakt en versierd met houtsnedes. Zie afbeelding onder.

 

 

De  ronde inklapbare tilt-top tafel van HAY werkt volgens hetzelfde principe en is een moderne variant op de tafels van vroeger. Ze kan worden gebruikt als bijzettafel of als reservetafel die makkelijk weg te zetten is.

De tafel heeft een diameter van 90 cm, 74 cm hoog in drie kleuren: zwart, wit en groen. Zowel het blad als de poten zijn gemaakt van gepoedercoat staal.

 

Mud in May is officiële dealer van HAY, je kunt al hun producten bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

HAY

HAY is een Deens designmerk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel poductie. Die ambitie is niet veranderd. HAY maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
HAY

Afmetingen
90 cm diameter, hoogte 74 cm

Materiaal
Gepoedercoat Staal

© 2017 - 2022 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss