Vorige Nr 10 van 44 Volgende

Draagvaas Mariana Gusso - Cor Unum

Artikelnr.: 7112037026557
€ 45,00 (inclusief btw)

Draagvaas van Mariana Gusso / Cor Unum

De kleine vaas van Mariana Gusso voor het Nederlandse keramiekatelier Cor Unum hangt aan een koort zodat je hem als een ketting kunt dragen. Een prachtig cadeau voor echte levensgenieters!

Varieer met bloemen en verander de ketting iedere dag...

 

Mariana Gusso

Mariana Gusso is een Braziliaanse designer die studeert en woont in Tilburg. Ze studeerde aan de Fontys Academie voor Beeldende Vorming en dong in 2018 mee naar een prijs in de Ontwerpwedstrijd van Cor Unum.

Voor een interview met Mariana Gusso over de ontwikkeling en het idee van de draagvaas, klik hier.

 

Cor Unum

Cor Unum Contemporary Ceramics, opgericht in 1953 als Cor Unum (‘een van hart’), is een keramiekatelier dat sinds de oprichting is gehuisvest in ‘s-Hertogenbosch. De mensen binnen het bedrijf delen één gemeenschappelijk ideaal: iedereen verdient een plaats, iedereen heeft een talent en iedereen kan er aan bijdragen de wereld iets mooier te maken. Het bedrijf heeft zijn wortels in de Sociale Werkvoorziening en biedt passend werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Medio jaren ’90 heeft de bedrijfsleiding van Cor Unum bewust gekozen voor de niche van exclusief design. Vanuit de gedachte dat Cor Unum beschikt over de ervaring en knowhow van het technisch proces, produceert Cor Unum keramiek van topkwaliteit gebaseerd op design van nationale en internationale bekende ontwerpers, architecten en beeldend kunstenaars.

Merk / Designer
Mariana Gusso / Cor Unum

gewicht
3

Materiaal
Porselein

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss