Vorige Nr 8 van 12 Volgende

Salad Sunrise / Olie- en azijnstel Arnout Visser - Droog

Artikelnr.: 8717399071161
€ 34,50 (inclusief btw)
Voorraad: 2 stuks. Op werkdag voor 16:00 besteld, zelfde dag verstuurd.

Het Olie en Azijnstel de Salad Sunrise

De Salad Sunrise is een olie en azijn set in één: het gaat uit van de natuurlijke eigenschappen van olie en azijn. De olie zal altijd op de azijn blijven drijven, door een verschil in hoogte van de schenkbuizen aan te brengen hebt je zo voldoende aan één container. Schenk er eerst de azijn in, vervolgens de olie en zie hoe de stoffen zich scheiden. Zie ook filmpje, waarin Arnout Visser het voordoet. Als je doorspoelt naar ong. 4 minuten laat hij zien hoe de Salad Sunrise werkt.

Dit is een ontwerp van Arnout Visser voor Droog en werd aangekocht door het Centraal museum in Utrecht.

Maat: Ø 7.7 x 11 x 24 cm

Mud in May is officiële dealer van Droog, je kunt al hun producten bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Arnout Visser

Arnout Visser vindt zijn inspiratie in de wereld van de logica. Zijn ontwerpen zijn vaak gebaseerd op wetten uit de fysica en mechanica. In zijn glazen ontwerpen wordt de werking van vloeibare stoffen zichtbaar. Visser werkt ook met andere materialen zoals plastic, keramiek en metalen. Het ontwerpprincipe “form follows function” is op een heel pure manier zichtbaar in de ontwerpen van Arnout Visser, maar altijd met een onverwachtse twist.

Zijn werk kreeg vele prijzen en is aangekocht door diverse musea waaronder het Museum of Modern art in New York, het Design Museum in Londen, De kunsthal in Rotterdam en het Groningermuseum.

Dit ontwerp won de Red Dot Award in 2007.

Voor een overzicht van al het werk van Arnout Visser, klik hier.

 

Droog

Droog is een Nederlands designlabel, opgericht in 1993, en wordt gezien als één van de bekendste exponenten van Dutch Design. Bekende ontwerpers die voor Droog ontwerpen zijn Hella Jongerius, Marcel Wanders, Tejo Remy, Richard Hutten, Henk Stallinga en Jurgen Bey.

Lab is de kern van de onderneming. Ontwerpers, partners en klanten, fabrikanten en projecten van over de hele wereld brengen ideeën in en van daaruit experimenteren de ontwerpers met nieuwe concepten, materialen en technieken, maar ook met eeuwenoude vakmethoden. Soms neemt Droog zelf het initiatief tot onderzoek of ontwikkeling en soms werkt Droog als intermediair, zoals bij opdrachten en projecten. Droog is gevestigd in Amsterdam.

Voor een overzicht van al het werk van Droog, klik hier.

Merk / Designer
Droog / Arnout Visser

gewicht
0,65

Afmetingen in verpakking
10 x 10 x 26 cm

Afmetingen
Ø 7.7 x 11 x 24 cm

Materiaal
Borosilicate, silicone

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss