Vorige Nr 9 van 12 Volgende

Optic glasses Arnout Visser - Droog

Artikelnr.: 8717399070706
€ 24,50 (inclusief btw)
Voorraad: 6 stuks. Op werkdag voor 16:00 besteld, zelfde dag verstuurd.

De Optic Glasses van Arnout Visser

Dit optische drinkglas van designer Arnout Visser voor het designmerk Droog komt tot leven als het gevuld wordt met water. De holle en bolle lenzen geven een nieuwe blik op de wereld. De structuur van het glas ligt prettig in de hand. De drinkglazen worden verkocht in een set van 4.

Maat: hoogte 11 cm, diameter 7 cm.

Mud in May is officiële dealer van Droog, je kunt al hun producten bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Arnout Visser

Arnout Visser vindt zijn inspiratie in de wereld van de logica. Zijn ontwerpen zijn vaak gebaseerd op wetten uit de fysica en mechanica. In zijn glazen ontwerpen wordt de werking van vloeibare stoffen zichtbaar. Visser werkt ook met andere materialen zoals plastic, keramiek en metalen. Het ontwerpprincipe “form follows function” is op een heel pure manier zichtbaar in de ontwerpen van Arnout Visser, maar altijd met een onverwachtse twist.

Zijn werk kreeg vele prijzen en is aangekocht door diverse musea waaronder het Museum of Modern art in New York, het Design Museum in Londen, De kunsthal in Rotterdam en het Groningermuseum.

Dit ontwerp won de Red Dot Award in 2007.

Voor een overzicht van al het werk van Arnout Visser, klik hier.

 

Droog

Droog is een Nederlands designlabel, opgericht in 1993, en wordt gezien als één van de bekendste exponenten van Dutch Design. Bekende ontwerpers die voor Droog ontwerpen zijn Hella Jongerius, Marcel Wanders, Tejo Remy, Richard Hutten, Henk Stallinga en Jurgen Bey.

Lab is de kern van de onderneming. Ontwerpers, partners en klanten, fabrikanten en projecten van over de hele wereld brengen ideeën in en van daaruit experimenteren de ontwerpers met nieuwe concepten, materialen en technieken, maar ook met eeuwenoude vakmethoden. Soms neemt Droog zelf het initiatief tot onderzoek of ontwikkeling en soms werkt Droog als intermediair, zoals bij opdrachten en projecten. Droog is gevestigd in Amsterdam.

Voor een overzicht van al het werk van Droog, klik hier.

 

Merk / Designer
Droog / Arnout Visser

gewicht
0,35

Afmetingen in verpakking
17 x 17 x 13 cm

Afmetingen
Ø 7 cm, hoogte 11 cm (set van vier)

Materiaal
handmade borosilicate glass

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss