Vorige Nr 40 van 59 Volgende

Dish mop set / Afwasborstel - Droog

€ 6,00 (inclusief btw)

Over de Dish mop set / Afwasborstel van Droog

De Dish Mop / afwasborstel van Gijs Bakker voor het Nederlandse designmerk Droog is even eenvoudig als functioneel: met een ijzeren houder wordt een rond sponsje vastgeklemd dat daardoor dienst kan doen als afwasborstel. In drie verschillende kleuren te krijgen: geel, zwart en blauw.

 

Over Gijs Bakker

Gijs Bakker (1942) volgde een opleiding tot juwelier en industrieel ontwerper aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en aan de Konstfack Skolen in Stockholm, Zweden. Bakker's ontwerpen omvatten sieraden, woonaccessoires en huishoudelijke apparaten, meubels, interieurs, openbare ruimtes en tentoonstellingen. Hij werkt voor bedrijven als Artifort, HEMA, Van Kempen & Begeer en ENO Studio in Frankrijk.

Gijs Bakker was medeoprichter van Droog in 1993 en was samen met Renny Ramakers tot 2009 verantwoordelijk voor de selectie van de producten.

Het werk van Gijs Bakker is vertegenwoordigd in collecties zoals het Victoria and Albert Museum in Londen, het Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch, het Centraal Museum in Utrecht, Galerie Ra in Amsterdam, Helen Drutt Gallery in New York en Gallery Deux Poissons in Tokyo.

 

Droog

Droog is een Nederlands designlabel, opgericht in 1993, en wordt gezien als één van de bekendste exponenten van Dutch Design. Bekende ontwerpers die voor Droog ontwerpen zijn Hella Jongerius, Marcel Wanders, Tejo Remy, Richard Hutten, Henk Stallinga en Jurgen Bey.

Lab is de kern van de onderneming. Ontwerpers, partners en klanten, fabrikanten en projecten van over de hele wereld brengen ideeën in en van daaruit experimenteren de ontwerpers met nieuwe concepten, materialen en technieken, maar ook met eeuwenoude vakmethoden. Soms neemt Droog zelf het initiatief tot onderzoek of ontwikkeling en soms werkt Droog als intermediair, zoals bij opdrachten en projecten. Droog is gevestigd in Amsterdam.

Voor een overzicht van al het werk van Droog, klik hier.

Merk / Designer
Droog / Gijs Bakker

gewicht
0,1

Afmetingen in verpakking
22,5 x 12 x 9 cm

Afmetingen
27 x 10,5 x 5 cm + set van 2 Ø 11 cm sponsjes (totaal 3 sponsjes)

Materiaal
Sponsjes zijn van schuim, houder RVS

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss