Vorige Nr 19 van 33 Volgende

Handsup! candle holder / Kandelaar - Pols Potten

Artikelnr.: 8718142057098
€ 49,50 (inclusief btw)

Over Candle Holder Handsup!

De Candle Holder Handsup! van het Nederlandse designmerk Pols Potten  is een kandelaar in de vorm van een hand gemaakt van porselein. De handen lijken door de wit/ blauwe kleur klassiek Nederlands / Delfts blauw, maar roepen bij ons ook een associatie met tatoeages op.

De kandelaars zijn te krijgen in twee maten: de Small (25,5 cm hoog) of Large (38,5 cm hoog).

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten

Afmetingen
Large: L10,5 x B10 x H38,5 cm Small: L9,5 x B8,5 x H25,5 cm

Materiaal
porselein

© 2017 - 2022 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss