Boeken stoel / Little Booked chair - Jacqueline le Blue

Vorige Nr 40 van 91 Volgende
€ 395,00 (inclusief 21% btw)
Artikel is niet op voorraad:

de levertijd is 3 weken.

Boeken stoel / Little Booked chair - Jacqueline le Blue

BOOKED is het label waaronder ontwerpster Jacqueline le Bleu meubels maakt die ogenschijnlijk van boeken zijn opgebouwd: een optische illusie want eigenlijk bestaan de meubels uit een stevig multiplex frame waarop alle karakteristieke onderdelen van de boeken, zoals de linnen hoezen, schutbladen en lintmarkeringen op een zeer gedetailleerde manier hergebruikt worden.

Het is zoals ze zelf zegt ‘een eerbetoon aan het boek’. De verschillende meubels worden duurzaam geproduceerd door haarzelf, elke kleur en boekenkaft zorgvuldig gekozen.

De meubels worden zo gelakt dat ze afneembaar zijn met een natte doek. Elk object is een handgemaakt uniek stuk vernoemd naar de meest opvallende boektitel.

Het is ook mogelijk om een meubel op maat te laten maken door zelf de boektitels uit te kiezen! Mail ons of bel ons voor meer informatie daarover.

Wij vinden het fantastische meubels, als je ze ergens neerzet komt de ruimte door de prachtige kleurencombinaties tot leven en de romantiek van de mooie boeken met linnen kaften lijken te verwijzen naar andere tijden. Tegelijkertijd zijn ze speels en magisch door de optische illusie: hoe kan het dat de boeken sterk genoeg zijn om op te zitten?

Merk / Designer
Booked / Jacqueline le Blue

Afmetingen
L30cm x D 30cm x H60cm

Materiaal
hout en gelakte boekenkaften

© 2017 - 2020 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss