Vorige Nr 46 van 106 Volgende

Mok 'Wood Mug' - HAY

Artikelnr.: 5710441241966
€ 18,00 (inclusief btw)

Mok 'Wood Mug' - HAY

De 'Wood Mug' met boomstam print van designer Richard Woods voor het Deense designmerk HAY is handgeschilderd en onderdeel van een serie. Er zijn deze mokken van te krijgen, in zes verschillende kleuren, maar ook prachtige vazen.

Door de sterke lijnen ogen ze zeer grafisch, bovendien zijn de mokken niet perfect rond maar organisch golvend wat het grafisch effect versterkt.

De mok heeft een diameter van 8,5 cm en een hoogte van 10 cm en is te krijgen in de kleuren wit, rood, donkergroen, lichtgeel, royalblauw of roze.

 

Richard Woods

is afgestudeerd aan The Slade School of Fine Art. Zijn goed gedocumenteerde werk overschrijdt grenzen tussen kunst, architectuur en design en bestaat meestal uit overdreven, opzichtige voorstellingen van traditionele Britse architectonische en interieur motieven, zoals houten vloeren, chintz wallpapers en gekleurde bestrating. Het werk van Woods heeft de neiging de ruimte over te nemen en te verzadigen met zijn prints. Hij maakt zijn logo’s van realiteit met behulp van traditionele houtblock prints. Het werk van Woods is over de hele wereld terug te vinden, van Tokio tot in de Londense metro.

 

HAY

HAY is een Deens merk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel productie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
Richard Woods / HAY

Afmetingen
diameter 8,5 cm, hoogte 10 cm

Materiaal
Keramiek

© 2017 - 2022 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss