-25%

Vorige Nr 1 van 102 Volgende

Boomstam Vaas 'Tree Trunk' - HAY

Artikelnr.: 5710441026471
€ 59,00 € 44,00 (inclusief btw)

Boomstam Vaas 'Tree Trunk' - HAY

De 'Tree Trunk' vaas met boomstam print van designer Richard Woods voor het Deense designmerk HAY is handgeschilderd en onderdeel van een serie. Er zijn ook mokken van te krijgen, in zes verschillende kleuren, naast deze prachtige vazen.

Door de sterke lijnen ogen ze zeer grafisch, bovendien zijn ze niet perfect rond maar organisch golvend wat het grafisch effect versterkt.

De vazen zijn in twee groottes te krijgen: een small van 15 cm hoogte en een medium van 30 cm hoogte, en in twee kleuren, namelijk wit of donkergroen.

Let op: deze vazen gaan uit de collectie van HAY. Wij hebben er nog een aantal, Witte & Small en 1 x Medium, de overige zijn niet meer te bestellen!

 

Richard Woods

is afgestudeerd aan The Slade School of Fine Art. Zijn goed gedocumenteerde werk overschrijdt grenzen tussen kunst, architectuur en design en bestaat meestal uit overdreven, opzichtige voorstellingen van traditionele Britse architectonische en interieur motieven, zoals houten vloeren, chintz wallpapers en gekleurde bestrating. Het werk van Woods heeft de neiging de ruimte over te nemen en te verzadigen met zijn prints. Hij maakt zijn logo’s van realiteit met behulp van traditionele houtblock prints. Het werk van Woods is over de hele wereld terug te vinden, van Tokio tot in de Londense metro.

 

HAY

HAY is een Deens merk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel productie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
Richard Woods / HAY

Afmetingen
S: hoogte 15 cm, M: hoogte 30 cm

Materiaal
Keramiek

© 2017 - 2022 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss