Vorige Nr 25 van 29 Volgende

A5 Adam & Eve journal / Notitieboek - Ark Colour Design

Artikelnr.: 7112037818787
€ 28,00 (inclusief btw)

Journals Adam & Eve

De journals Adam & Eve van het merk ARK Colour Design zijn in leer gebonden dagboeken op A5 formaat (14,8 x 21 cm) met een in het leer geprinte afbeelding in de kaft gedrukt. Bijzonder is het 3D vijgenblad die de boeken tot kleine beeldhouwwerkjes maakt . De boeken worden gemaakt in Schotland. Wij verkopen meer leren boeken van Ark zoals bijvoorbeeld de Daydreamers journal. 

De zorg waarmee de producten van Ark gemaakt worden is bijzonder. Ieder boek, sleutelhanger, bagtag verandert in  een klein juweel in de handen van de vakmensen van Ark.

 

Over ARK Colour Design

Ark Colour Design is in 2015 opgericht door Jane Richards en Amy Lindsay. Met zowel ervaring in mode en beeldende kunst als een decennia lang de inkoop van hun cadeauwinkel in Cambridge stelden ze zichzelf tot doel tot realisatie van producten die niet alleen leuk en betaalbaar zijn, maar ook echt goed gemaakt. Al hun designs worden geproduceerd door een klein familiebedrijf in Schotland: het leer wordt verwerkt in de eigen leerlooierij, vervolgens gesneden en in folie gebosseleerd naar de ontwerpen.

Omdat elk stuk met de hand wordt afgewerkt is ieder product uniek.

 

 

Merk / Designer
Ark Colour Design

gewicht
0,8

Afmetingen
A5: 14,8 x 21 cm

Materiaal
Leer, papier

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss