Vorige Nr 31 van 44 Volgende

Vos sjaal - Aberdeenshire Tartan - Donna Wilson

Artikelnr.: 0470006
€ 79,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

de levertijd is 3 weken.

De kleuren van deze sjaal in de vorm van een vos werden gekozen door de kinderen uit Aberdeenshire en uitgewerkt door Donna Wilson. Kijk vooral naar het charmante filmpje over hoe dat in zijn werk ging! 

De maat is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. 100% lamswol, gebreid in Schotland en geborduurd in de studio van Donna Wilson in Londen.

Heeft een geschikte lengte voor zowel volwassenen als kinderen.

100% lamswol, geweven in Schotland en met de hand geborduurd in onze studio in Londen.

Afmetingen: 10 x 118 cm

 

Kleuren: Aberdeenshire Tartan

In opdracht van de Aberdeenshire Council werd in 2014 het nieuwe tartan van Aberdeenshire ontworpen door Donna Wilson met de hulp van lokale schoolkinderen van de provincie, geïnspireerd door de diverse schoonheid van de lokale landschap en cultuur. De kinderen werd gevraagd om de kleuren te kiezen die zij het mooiste vonden en die ze om hu=n heen zagen in Aberdeenshire. Met al deze suggesties heeft Donna Wilson vervolgens een geheel nieuwe tartan ontworpen.

 

Donna Wilson

Donna Wilson groeide op op een boerderij waar een oud kippenhok als speelterrein diende, ze poppen maakte van twijgen en taarten van modder. Dit is waar de basis ligt voor haar beeldentaal.

Al jong werkte ze met textiel en wol. Toen zij oud genoeg was vertrok ze naar Londen naar de Royal College of Art en begon haar eerste zelfgebreide producten te verkopen. Inmiddels is haar studio uitgegroeid tot een bedrijf dat producten verkoopt in meer dan 30 landen over de hele wereld. De collectie is uitgebreid: er zijn meubels, kussens, dekens, knuffels en kleding. De producten van Donna Wilson worden gemaakt door een netwerk van getalenteerde ambachtslieden uit de UK.

Donna Wilson werd uitgeroepen tot Designer of the Year door Elle decoration’s British Design Award. Ze had een tentoonstelling met beeldhouwwerk en schilderijen in het Yorkshire Sculpture Park, ontwierp een kinderkleding lijn voor het label John Lewis, en heeft nu ook een eigen dames kleding lijn: Phew!

 

Merk / Designer
Donna Wilson

Afmetingen
10 bij 118 cm

Materiaal
Lamswol

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss