Vorige Nr 1 van 160 Volgende

Camera vaas #1 - Seletti

Artikelnr.: 8008215100944
€ 41,00 (inclusief 21% btw)
Artikel is niet op voorraad:

Deze camera van cement is een object dat je los kunt neerzetten maar ook kunt gebruiken als vaas of pennenhouder. De verpakking is bijna nog mooier dan de camera: een mooie stoere kist met print. Hij werd ontworpen door Marcantonio Raimondi Malerba voor het Italiaanse merk Seletti en is te koop in twee maten. Dit is de kleine variant, formaat 14,5 bij 9 cm, hoogte 15,5 cm.

Mud in May is officiële dealer van Seletti, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Marcantonio Raimondi Malerba

Raimondi Malerba werd geboren in 1976 in Massalombarda, Italië. Hij volgde zijn opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten en begon zijn werk in de theaterwereld, daarna volgt ook werk voor architectonische projecten. Al snel begint hij parallel aan de kunst die hij maakt te ontwerpen. Twee disciplines die in de loop van de tijd steeds verder vervlochten raken. Malerba ziet zijn werk als een directe voortzetting van zijn kindertijd waarin hij speelde met alles wat hij vond en maakte wat hij verzon. "Ik geef de ironie nooit  op, ironie is een serieuze zaak. Als een goed idee ook nog leuk is, kan ik het niet laten om het te realiseren"

Voor Seletti ontwierp Malerba een hele reeks bijzondere ontwerpen. Van kasten tot kaarsenstandaard, allen doordrenkt met een grote dosis magie.

 

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

 

Merk / Designer
Seletti

gewicht
2

Afmetingen in verpakking
22 cm bij 20 cm bij 15 cm

Afmetingen
14,5×9 cm hoogte 15,5 cm

Materiaal
cement

© 2017 - 2020 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss