Vorige Nr 2 van 2 Volgende

Japanse Dino ballon van natuurlijk rubber - Kaiko / Marusa

Artikelnr.: 4978739005053
€ 9,00 (inclusief 21% btw)
Voorraad: 1 stuk. Op werkdag voor 16:00 besteld, zelfde dag verstuurd.

Japanse Dino ballon van natuurlijk rubber - Kaiko / Marusa

Deze handgemaakte ballon uit Japan in de vorm van een Dino is gemaakt van natuurlijk rubber.

Marusa produceert al 60 jaar ballonnen. Ze willen zoals ze het zelf zeggen 'mensen over de hele wereld verrassen met de magische charme van ballonnen.'

De ballon is van natuurlijk rubber, dat is het sap van een gomboom. Het zuivere witte sap wordt gewonnen uit gombomen (gekweekt in overvloedig zonlicht en gezegende regen). Met andere woorden, de ballon is gemaakt van natuurlijk materiaal dat kan terugkeren naar de aarde. Marusa is de enige balonnen fabriek in Japan die balonnen nog op traditionele wijze maakt, van natuurlijk rubber.

De ballonnen zijn gemakkelijk op te blazen en wonderlijk zacht om aan te raken, maar mooier nog, het zijn een soort vormloze diertjes, prachtig om te zien.

Komt in een prachtig verpakt zakje.

 

Over Kaiko / Marusa

Kaiko is een Japans merk dan onder een aantal submerken zoals +d prachtige objecten, zowel voor dagelijks gebruik zoals mokken, kapstokhaken of soeplepels, als voor de schoonheid zelf maakt, zoals de pop up animals of ballonnen in de vorm van dieren. Fris, mooi, net even anders.

Wij moeten toegeven dat we van veel Japanse producten houden vanwege de zorgvuldigheid en eenvoud ervan, en dat is bij Kaiko / +d niet anders. Kaiko betekent zoveel als 'oceaanstroming', wat dat voor de producten betekent vinden we moeilijk te duiden, maar mooi klinkt het wel.

Merk / Designer
Kaiko / +d

Afmetingen
5 tot 6 cm hoog

Materiaal
witte ballon, rubber van Gomboom

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss