Vorige Nr 109 van 149 Volgende

Kapstok haken Takje 'Sprout' coloured - Seletti

Artikelnr.: 8008215646374
€ 45,00 (inclusief btw)

Kapstok knop Takje 'Sprout' coloured van Seletti

Deze kapstok knoppen of haken in de vorm van een Kiem / Takje van designer Marcantonio Raimondi Malerba voor het Italiaanse designmerk Seletti zijn onderdeel van de serie 'Botanical Diva': diverse kapstok knoppen of haken in de vorm van Paddenstoelen, Slakken of Takjes gemaakt van wit kunststof.

Er zijn drie verschillende groottes van de 'Sprout' te krijgen: small, medium of large. Zo kun je een gevarieerde kapstok samenstellen: schroef ze samen met slakken of paddenstoelen aan de muur, varieer in grootte en maak een mooi herfstig tafereel.

De kapstok knoppen zijn gemaakt van een kunststof genaamd resin, wat een kunsthars is dat gegoten kan worden. Het is hetzelfde materiaal als waar Seletti de bekende muis en aaplampen van giet, dat overigens van dezelfde ontwerper is.

Small: 13 x h 6,5 cm
Medium: 13 x 16 x h 20 cm
Large: 18 x 16 x h 29 cm

Naast de sereen witte varianten van deze serie zijn en nu ook deze gekleurde takjes als kapstokknop.

 

Marcantonio Raimondi Malerba

Raimondi Malerba werd geboren in 1976 in Massalombarda, Italië. Hij volgde zijn opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten en begon zijn werk in de theaterwereld, daarna volgt ook werk voor architectonische projecten. Al snel begint hij parallel aan de kunst die hij maakt te ontwerpen. Twee disciplines die in de loop van de tijd steeds verder vervlochten raken. Malerba ziet zijn werk als een directe voortzetting van zijn kindertijd waarin hij speelde met alles wat hij vond en maakte wat hij verzon. "Ik geef de ironie nooit  op, ironie is een serieuze zaak. Als een goed idee ook nog leuk is, kan ik het niet laten om het te realiseren"

Voor Seletti ontwierp Malerba een hele reeks bijzondere ontwerpen. Van kasten tot kaarsenstandaard, allen doordrenkt met een grote dosis magie.

 

Seletti

is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1964. Van het begin af aan streefde het een eindeloos productonderzoek na, waarbij innovatie en originaliteit centraal stonden. De collecties bevatten zowel kunst als iconen van het dagelijks leven, objecten die een boodschap van vorm overbrengen. Speels, verrassend en, heel Italiaans.

Merk / Designer
Seletti

gewicht
2

Afmetingen
S: 13 x h 6,5 cm M: 13 x 16 x h 20 cm L: 18 x 16 x h 29 cm

Materiaal
Kunststof 'Resin'

© 2017 - 2022 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss