Vorige Nr 68 van 110 Volgende

Apple tree / Appelboom Kandelaar - Pols Potten

Artikelnr.: 8718142055650
€ 255,00 (inclusief btw)

Apple tree / Appelboom Kandelaar - Pols Potten

De goudkleurige of graphite (grijs/zwart) apple tree kandelaar van het Nederlandse designmerk Pols Potten is gemaakt van metaal en indrukwekkend groot: er passen maar liefs 6 kaarsen in. Deze kandelaar maakt ongetwijfeld grote indruk, toen wij hem voor het eerst in de winkel hadden hadden we niet verwacht dat hij zo groot was.

Het design is van Pols Potten studio zelf.

De maten zijn als volgt: lengte 32 cm,  breedte 32 cm (de 'boom' heeft dus een diameter van zo'n 32 cm) en een hoogte van 53 cm (let op, dat is dus vrij hoog!).

Gewicht 3,65 kg.

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de Pols Potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! Pols Potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten

gewicht
3,65

Afmetingen
L32 x B32 x H53 cm

Materiaal
Metaal

© 2017 - 2023 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss