-26%

Vorige Nr 1 van 107 Volgende

Kleurrijke papieren prullenbak / Paper paper bin - HAY

Artikelnr.: 5710441280989
€ 35,00 € 26,00 (inclusief btw)

Kleurrijke papieren prullenbak / Paper paper bin - HAY

Deze geweldige papieren prullenbakken van designer Clara von Zweigbergk voor het Deense HAY zijn naast mooi gevouwen vooral fantastisch gekleurd: felle hoog contrasterende combinaties maken dat deze prullenbak prachtig aanwezig is.

Gemaakt van FSC-gerecycled papier, met een beschermende coating waardoor hij kan worden gebruikt voor alle soorten afvalverwerking, maar ook voor decoratieve of opslag.

Kleuren: dark green, warm beige, light grey of dark red, waarbij de binnenkant fel contrasteert.

 

Diameter 28 cm, hoogte 30,5 cm

 

Let op: alleen in de fysieke winkel te koop!

 

Mud in May is officiële dealer van HAY, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

HAY

HAY is een Deens merk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel productie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
HAY

Afmetingen
diameter 28 cm, hoogte 30,5 cm

Materiaal
FSC-gerecycled papier, met een beschermende coating

© 2017 - 2023 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss