Vorige Nr 22 van 103 Volgende

Grote gekleurde kussens / Plica tint cushions - HAY

Artikelnr.: 5710441270522
€ 115,00 (inclusief btw)

Grote gekleurde kussens / Plica tint cushions - HAY

De mooie plica tint cushions van het Deense merk HAY zijn wat groter en steviger (60 x 55 cm) dan gebruikelijk bij kussens, zeer geschikt voor op de bank of op een bed. Ze zijn gestoffeerd met ofwel de Linara dat bestaat uit een zachte mix van katoen (63%) en linnen (37%), ofwel met de Ruskin (beiden van het Italiaanse merk Romo) dat een combinatie van viscose (70%), linnen (15%) en wol (5%) is.

Verkrijgbaar in 5 prachtige kleuren: natural, cream, flamingo, black of mustard.

 

Maat: 60 cm bij 55 cm, gevuld met veren.

 

Mud in May is officiële dealer van HAY, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

HAY

HAY is een Deens merk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel productie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
HAY

Afmetingen
60 cm bij 55 cm

Materiaal
Linnen & katoen gevuld met veren

© 2017 - 2023 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss