Vorige Nr 1 van 29 Volgende

Kleine Katoenen tas / Labour Tote Bag - Puebco

Artikelnr.: 501772
€ 19,00 (inclusief btw)
Artikel niet op voorraad:

Kleine Katoenen tas / Labour Tote Bag - Puebco

Deze kleine katoenen tas van het Japanse lifestyle merk Puebco is een stoere en prachtig uitgevoerde tas gemaakt van gewaxed katoen. Hij is 32 centimeter breed,  10,5 centimeter diep en 33 centimeter hoog en supersterk.

Puebco heeft als uitgangspunt dat ze haar hele collectie van gerecycled materiaal maakt. Hierdoor zijn ze altijd op zoek naar materialen om nieuwe producten van te maken en het verhaal gaat dat ze in India een met paraffine gewaxed katoenen stof vonden die werd toegepast voor het bedekken van vrachtwagens. Een mooie, geleefde, sterke en waterdichte stof, die ze hebben gebruikt om andere toepassingen van te maken: de tas is onderdeel van een serie van met deze stof gemaakte tassen die allen buitengewoon sterk zijn. Een prachtige tas die lang mee gaat.

 

Over Puebco

Het Japanse merk Puebco maakt zorgvuldig gedesignde producten voor in huis, meestal met duidelijke toepassingen zoals een tas, gieter of pantoffels. Het uitgangspunt om deze altijd te realiseren met gerecycled materiaal maakt dat er vaak wat grove, stoere producten ontstaan.

Wij vinden ze prachtig in juist die materiaalkeuze: zelfs de meest eenvoudige producten zoals een handdoek of kaarsenstandaard zijn hierdoor net even anders dan je verwacht. En daarnaast goed voor het milieu, ze bewijzen dat je bij een cradle to cradle aanpak helemaal niet aan schoonheid hoeft in te boeten.

Puebco is een populair merk in Japan, veel meer mainstream dan je zou verwachten, en heeft dor het hele land winkels.

 

Merk / Designer
Puebco

Afmetingen
hoogte 33 cm, breedte 32 cm, diepte 10,5 cm.

Materiaal
Stevig, dik katoen

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss