Vorige Nr 68 van 103 Volgende

Fonte kandelaar - HAY

Artikelnr.: 5710441281009
€ 99,00 (inclusief btw)

Kaarsenstandaard 'Fonte' - HAY

In deze even eenvoudige als briljante gietijzeren kaarsenhouder van de Franse designer Inga Sempe voor het Deense HAY kun je volzetten met kaarsen. Het mooiste wordt het als je kaarsen kiest met verschillende hoogtes, diktes en kleuren die mooi contrasteren met het robuuste van de standaard.

De kandelaar is te krijgen in twee maten: large en extralarge. Het zijn bijna een soort kaarsenplateau's. De kaarsen die je erin plaatst klem je tussen de 'spijkers' en kunnen verschillende diktes hebben, van 1,3 cm in diameter tot 2,2 cm in diameter.

Afmetingen:

Large is 22,5 cm bij 9 cm en 18,5 cm hoog.
Extra Large is 33 cm bij 12,5 cm en 26 cm hoog.

 

Mud in May is officiële dealer van HAY, je kunt al hun ontwerpen bij ons bestellen, voor vragen neem contact op of kom langs in de winkel!

 

Over de designer: Inga Sempé

Inga Sempé is een Franse ontwerpster (1968, Parijs) die werk maakt dat altijd verrast in vormtaal en originaliteit. Of ze nou een bank of een lampje ontwerpt, ze weet er altijd weer een eigen signatuur aan te geven zonder dat ze zichzelf herhaald.

Nadat ze in 1993 aan de ENSCI-Les Ateliers afstudeerde opende ze in datzelfde jaar nog haar eigen studio. Eigenlijk is ze van het begin af aan zeer succesvol geweest: eerst werkte ze samen met de Italiaanse bedrijven Cappellini en Edra, inmiddels werkt ze onder meer met Scandinavische, Italiaanse en Franse labels zoals HAY, Ligne Roset, Wästberg, Alessi, LucePlan, Mutina, Røros, Moustache, Svenskt Tenn en Gärsnäs.

Ze woont en werkt in Parijs, bijgestaan ​​door twee andere ontwerpers.

Wij zijn absoluut fan van haar werk: ze is veelzijdig en lenig, gebruikt zoals gezegd een altijd verrassende vormtaal en haar werk is licht maar van een grote originaliteit. Bovendien blijft ze zich ontwikkelen, ieder nieuw ontwerp is anders en doet niet onder voor de designs uit het verleden.

 

Over HAY

HAY is een Deens designmerk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel poductie. Die ambitie is niet veranderd. Hay maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
HAY / Lars Beller Fjetland

Afmetingen
L: 22,5 x 9 x 18,5 cm hoog; ExtraLarge: 33 x 12,5 x 26 cm hoog

Materiaal
Gietijzer

© 2017 - 2023 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss