Vorige Nr 14 van 17 Volgende

Grafische poster 'Fish and Ship' - De Beeldvink

Artikelnr.: 0400006
€ 9,95 (inclusief btw)
Voorraad: 4 stuks. Op werkdag voor 16:00 besteld, zelfde dag verstuurd.

Grafische poster 'Fish and Ship' - De Beeldvink

Deze zwart-wit poster is een serie van 4 en speciaal ontworpen voor een kleine woning. Natuurlijk is hij mooi voor aan elke muur! Intressant beeld. Het kleine bootje dobbert op zee. Daar krijg je zelf helemaal zin in. Een vis met inhoud. Een leuke stoere toevoeging voor in de kamer. 

Wij vinden de werken van Jaqueline Elich / De Beeldvink een mooie vintage look voor in huis. Het merk is betaalbaar en geeft gelijk een grappige tint aan jou ruimte. 

Dit is een poster. De print is op papier, een beetje mat. 

Het formaat van de print is 21 centimeter x 29,7 centimeter (A4).

Klik voor een overzicht van het werk van de Beeldvink hier.

 

De Beeldvink

Is het merk van de Amsterdamse grafisch ontwerper en illustrator Jacqueline Elich. Je vindt er unieke grafische ontwerpen en illustraties voor bijzondere cadeautjes.

De Beeldvink Jaqueline Elich

Na haar studie Grafisch Ontwerpen aan de Gerrit Rietveld Academie is ze verhuisd van hartje Amsterdam naar de rand van de stad. De verbouwde boerderij wat eerst een stal voor de kalveren was, is nu omgetoverd tot haar werk en woon ruimte. Op haar werk zolder geniet ze van het uitzicht, de geuren en kleuren. Water, schapen, gemaaid gras en andere aspecten van het buiten leven. 

 

Humor 

Diversiteit en ongelijkheden vind Jacqueline interessant en past ze toe in haar werk voor De Beeldvink. Zeefdrukken, linodruk en het old scool knip- en plakwerk laat ze graag toe. In haar werk komen veel verschillende dieren, culturen en natuur voor. Ze maakt hiermee surrealistische en grappige taferelen. Hiermee creëerde ze bijvoorbeeld een Ijskoud boek, een Light Book, de taart tas en de obesi-tas. De ideeën gaan altijd door. 

 

Jaqueline haar werk zit vol humor. Fris, eigenzinnig en vrolijk. Een diverse beeldtaal. Ze ontwerpt heldere pictogrammen, maakt tekeningen, fotografeert en maakt collages.

Beeldvink Magazine

Linda artikel over de Beeldvink

 

Bij de Beeldvink worden mooie producten van begin tot eind helemaal zelf  bedacht en gemaakt.

 

 

Merk / Designer
de Beeldvink

Afmetingen
21 cm bij 29,7 cm.

Materiaal
Papier

© 2017 - 2021 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss