Vorige Nr 23 van 52 Volgende

Eau d'Amsterdam parfum Vondelpark

Artikelnr.: 8717953302724
€ 58,00 (inclusief btw)
Voorraad: 4 stuks. Op werkdag voor 16:00 besteld, zelfde dag verstuurd.

Elke grote stad heeft zijn iconische gebouwen - en echte grote steden hebben ook hun eigen kenmerkende boom. In Berlijn lopen we 'Unter den Linden', Parijs staat vol met platanen en de meest kenmerkende boom van Amsterdam is de iep. Bomen als de iep hebben het stadsbeeld van Amsterdam eeuwenlang bepaald.

Kunstenaarsduo Saskia Hoogendoorn & Lieuwe Martijn Wijnands ontwikkelde een parfum, gebasseerd op de geur van de iep.

"We houden van deze Elm-bomen: ze brengen de natuur naar onze stad en vertellen ons welk seizoen het is. Elke lente weer verwonderen we ons over de manier waarop ze hun zaden verspreiden over heel Amsterdam - als lentesneeuw. Dit magische natuurfenomeen inspireerde ons om Eau d'Amsterdam, Scent of the Elm Trees, te creëren. Het is de allereerste groene parfum uit het historische centrum van Amsterdam: World Heritage in a Bottle."

Eau d'Amsterdam is een parfum voor zowel mannen als vrouwen en inmiddels geselecteerd door VOGUE als 1 van de 7 Best Scents With a Destination.

 

Speciale editie: de Vondelpark variant Parfum d'Amsterdam

De variant 'Vondelpark' heeft een meer houtachtige en kruidige geur, en brengt de herinnering aan een lome namiddag in het beroemde Vondelpark naar boven.

 

Eau d'Amsterdam is een idee van het kunstenaarsduo Saskia Hoogendoorn & Lieuwe Martijn Wijnands van Tijdmakers. Ze creëerden de geur samen met parfumeur Tanja Deurloo en de creatieve mensen van IFF. Met de aankoop steun je de kunst en pop-up evenementen van Springsnow, Amsterdam's Lente Viering die een ode brengt aan de iepen.

 

Maat parfum: 50 ml.

 

Tijdmakers

is een multidisciplinair kunsternaarsduo met projecten in sociaal design, lichtkunst, natuur & technologie, parfum maken, conceptueel denken en de toekomst verkennen.

Merk / Designer
Eau d'Amsterdam

Afmetingen in verpakking
Lengte 10,5, breedte 5,1 cm, hoogte 15,3 cm

Afmetingen
50 ml

Materiaal
Secret

© 2017 - 2022 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss