Vorige Nr 5 van 10 Volgende

Vintage Fabric Knuffel Hond - Puebco

Artikelnr.: 109039
€ 32,95 (inclusief btw)
Voorraad: 3 stuks. Voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Vintage Fabric Knuffel Hond - Puebco

Deze knuffel van het Japanse merk Puebco is onderdeel van een serie fantastische knuffels : we hebben de hond, de neushoorn en de walvis ingekocht en vinden ze oprecht geweldig. Puebco is voor ons sowieso een merk dat ons altijd weer verrast!

De knuffels zijn - zoals alles van Puebco - gemaakt van gerecyclede stof - vintage dus, wat de knuffels nog veel mooier maken.

De hond is ongeveer 43 cm lang.

Let op: doordat de stof van hergebruikte stof is gemaakt kan hij verschillen in kleur: we hebben groen, bruin, grijs. Mocht je een voorkeur hebben, vul dat ddan even in in het vrije veld in de check-out!

 

Over Puebco

Het Japanse merk Puebco maakt zorgvuldig gedesignde producten voor in huis, meestal met duidelijke toepassingen zoals een tas, gieter of pantoffels. Het uitgangspunt om deze altijd te realiseren met gerecycled materiaal maakt dat er vaak wat grove, stoere producten ontstaan.

Wij vinden ze prachtig in juist die materiaalkeuze: zelfs de meest eenvoudige producten zoals een handdoek of kaarsenstandaard zijn hierdoor net even anders dan je verwacht. En daarnaast goed voor het milieu, ze bewijzen dat je bij een cradle to cradle aanpak helemaal niet aan schoonheid hoeft in te boeten.

Puebco is een populair merk in Japan, veel meer mainstream dan je zou verwachten, en heeft dor het hele land winkels.

 

Merk / Designer
Puebco

Afmetingen
ongeveer 43 cm lang

Materiaal
Gebruikte stof (katoen, andere), gerecyclede vezels

© 2017 - 2023 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss