-24%

Nr 1 van 106

Kapstok 'Knit' - HAY / Kuramoto

Artikelnr.: 5710441289630
€ 235,00 € 179,00 (inclusief btw)

Kapstok 'Knit' - HAY / Kuramoto

De kapstok 'Knit' van de Japanse designer Jin Kuramoto voor het Deense HAY vinden wij zowel elegant als eenvoudig en daardoor van een grote schoonheid: door drie buizen als een knoop in elkaar te haken ontstaat er een lange, ranke kapstok en tegelijkertijd een prachtig object.

De kapstok komt - ook slim - plat in een doos - en is heeft eenmaal in elkaar gezet een diameter van ong. 50 cm en een hoogte van 161,5 cm.

Er is te kiezen uit vier verschillende kleuren: wit, zwart, grijs of toffee, allen in hoogglans.

 

KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT VAN ALLE PRODUCTEN VAN HAY.

 

Jin Kuramoto

Jin Kuramoto is een Japanse ontwerper die in 1976 werd geboren op een klein eiland op het platteland. Hij richtte in 2008 JIN KURAMOTO STUDIO INC. op en ontwerpt een breed scala aan producten, waaronder meubels, huishoudelijke apparaten en alledaagse artikelen. Hij waardeert het proces van herhaald vallen en opstaan, het aanraken van materialen, het luisteren naar hun stem, het maken van prototypes in een studio vol inspiratie en het maken van wat hij noemt 'positieve ongelukken'. Zijn werk heeft talloze internationale prijzen gewonnen, waaronder de Red Dot Award' Best of the Best' en de iF Product Design Award.

 

HAY

 

HAY is een Deens designmerk, opgericht in 2002. Doel was betaalbaar hedendaags design op de markt te brengen met een geavanceerde industrieel poductie. Die ambitie is niet veranderd. HAY maakt duurzame kwaliteitsproducten met hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Door de juiste inzet voor het ontwerp en de productie van meubels en accessoires streven ze ernaar om groots design toegankelijk te maken voor een breed publiek. HAY's visie is om eenvoudig, functioneel en esthetisch ontwerp te creëren, in samenwerking met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers ter wereld.

Merk / Designer
HAY / Kuramoto

Afmetingen
B 49,5 cm, D 50,5 cm, H 161,5 cm

Materiaal
Gepoedercoat staal.

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss