Vorige Nr 10 van 169 Volgende

Plantenpot 'Chubby' - Pols Potten

€ 195,00 (inclusief btw)
Voorraad: 2 stuks. Ivm vakantie versturen we vanaf 23 aug. Vul ZOMERSLAK2022 in het vakje 'kortingscode' in.

Plantenpot 'Chubby' - pols potten

Deze prachtige - en vooral enorme - plantenpot met een diameter van 34 cm en een hoogte van maar liefs 44 cm van het Nederlandse pols potten is een aanwinst voor ieder interieur. Het is lastig mooie plantenpotten te vinden, maar deze steekt er zeker bovenuit. Kom hem vooral in d ewinkel bekijken in Amsterdam zodat je kunt zien hoe groot en indrukwekkend hij is.

Ontwerp is van de ontwerpstudio van Pols Potten zelf.

 

Pols Potten

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Ze brengen een uitgebreide collectie op de markt waardoor je het merk regelmatig tegenkomt in verschillende media en vooraanstaande winkels in binnen- en buitenland.

Alle Pols Potten producten ontstaan in de pols potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel.

"Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! pols potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw."

Merk / Designer
Pols Potten

Afmetingen
Hoogte 44 cm, diameter 34 cm

Materiaal
keramiek

© 2017 - 2022 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss